HTML

Rovatok

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

VPG Könyvtár

Veres Péter Gimnázium Könyvtárának blogja

Linkblog

Friss topikok

veszíts el egy könyvet!

2008.04.02. 06:02 bovaryne

Nagyszabású olvasásnépszerűsítő játékot indít kedden az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár Veszíts el egy könyvet! címmel. Az akció a szervezők reményei szerint országos szintűvé válhat. Erre garancia lehet, hogy olyan ismert irodalmárok és médiaszemélyiségek támogatják, mint Vámos Miklós, Závada Pál, Kiss Ottó, Grecsó Krisztián, Mácsai Pál, Vitray Tamás.

Ha kedved van, kapcsolódj be Te is a játékunkba úgy, hogy megválsz egy kedves könyvedtől. Helyezd el benne ezt a szöveget – a könyvtárban szívesen adunk ilyen lapot hozzá, de a blogunkról is letöltheted – és hagyd el valahol. Esetleg beszélj rá másokat is ugyanerre.

"Ezt a könyvet szándékosan veszítettem el. Ha megtaláltad, olvasd el, majd veszítsd el Te is! Tedd le a parkban egy padon, buszon vagy vonaton, orvosi váróban, vagy a hivatali folyosó ablakpárkányán, az oviban, a suliban, kedvenc kocsmád pultján, vagy a legközelebbi telefonfülkében – bárhol, ahol sokszor megfordulsz, ahol sok ember jár, és ahol megtalálhatják.

Ha olyan könyvet találnál, melyet nincs kedved elolvasni, nem muszáj, de kérünk, a játékot akkor se szakítsd meg: veszítsd el máshol!

Az elhagyott könyvek sorsát szeretnénk követni is. Könyvtárunk blogján – http://blog.justhvk.hu – találsz egy fórumot, ott jelezheted, hogy melyik könyvet hol és mikor találtad meg, illetve azt is, hogy mikor és hol hagytad el újra. Ugyanitt leírhatod véleményedet a játékról és a megtalált könyvről is."

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló könyvek könyvtár érdekességek információk könyvtári hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://vpgkt.blog.hu/api/trackback/id/tr64407541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása